• Twitter
  • Instagram
  • Google+
  • Facebook
  • Youtube
  • Pinterest
  • Flickr
Info & reserveringen +33 475 352 236
  • FR
  • EN
  • DE
  • NL

 

Welkom op onze campings
in het Oosten en Noord-Oosten Frankrijk

Elzas-Lotharingen, Bourgogne en Rhône-Alpes

 

Onze campings
in het Noord-Oosten Frankrijk:

Sites et Paysages Au Clos de la Chaume

 

Sites et Paysages Belle Roche

 

Sites et Paysages La Marette

 

Sites et Paysages Le Vaugrais

 

Sites et Paysages De Martinière

 

Sites et Paysages Le Village des Meuniers

 

Sites et Paysages Au Bois Joli

 

Sites et Paysages Beauregard

 

Sites et Paysages Bel' Epoque du Pilat

 

Sites et Paysages Kanopée Village

 

Sites et Paysages Le Petit Bois

 

Sites et Paysages A la Rencontre du Soleil

 

Sites et Paysages La Colombière

 

 

 

 

Colmar

Van de Vogezen naar de Alpen

 

Waarom niet het verborgen Frankrijk bezoeken tijdens uw vakantie? Het Frankrijk dat u ontdekt als u de snelweg verlaat. Van de Lotharingen tot aan de Dauphiné flaneert u langs de mooiste plekjes met de steeds hogere bergen als achtergrond. Ontdek bijvoorbeeld de meren en bossen van de Vogezen om daarna af te zakken naar de laagvlakte van de Elzas waar de bekende wijnroute u langs fleurige dorpjes brengt.

 

Meer naar het zuiden zult u de Morvan ontdekken, in het hart van Bourgondië. Deze glooiende streek was vroeger rijk aan Gallische burchten en is het waterreservoir van Parijs en omgeving. Vervolgens komt u in de Auvergne, land van de open ruimtes en zulke vredige horizons dat het moeilijk voor te stellen is dat het landschap deels gevormd is door vulkaanuitbarstingen.

 

In de Vogezen ligt Le Clos de la Chaume, in Corcieux, vlakbij de grote toeristische trekpleisters. De ideale uitvalsbasis om de Elzas, de Vogezen en Lotharingen te ontdekken.

 

De Jura biedt een heuvelachtig landschap waarin de camping Beauregard prachtig verscholen ligt. Midden in de Bourgogne, aan de rand van de Morvan, bent u van harte welkom op camping Au Bois Joli.

 

Le Bel époque du Pilat ligt dichter bij Saint-Etienne en het Rhône-dal, terwijl de campings in de Ardèche meer naar de Middellandse Zee gericht zijn, zoals Le Petit Bois, op de oevers van de Ardèche, of de camping La Marette, op de helling van het massief van de Tanargue.

 

De Drôme

Aan de voet van de Alpen, en vlakbij de Rhône, kunt u vanaf Le Vaugrais in Artemare de kloven van de Ain ontdekken, terwijl in de nabijheid van Genève, La Colombière de beste halte biedt voordat u Zwitserland binnengaat. Na de Savoie bereikt u de Dauphiné, met het massief van de Oisans met toppen van meer dan 4000 meter, te ontdekken vanaf La Rencontre du Soleil, de camping van Bourg d'Oisans. In het nabijgelegen massief van de Chartreuse, bekend om zijn mooie bossen, ligt de Camping de la Martinière, vanwaar vele bergwandelingen vertrekken. Verder richting het zuiden vindt u le Belleroche in Lalley, halverwege de Vercors en het park van de Ecrins, in een typische Alpenomgeving.

 

Ontdek in de Provençaalse Drôme, in een groene en ongerepte omgeving tussen de lavendelvelden en de bergen, de camping La Source du Jabron.

 

 

Het meer van Annecy

Maar als u van de bergen houdt…

 

 

Moet u minstens één keer een bezoek aan de Alpen, het dak van Europa, gebracht hebben. Gewoon om de bergen te bewonderen, of, waarom niet, om ze te beklimmen… misschien wel tot aan de top? De rotsachtige toppen en gletsjers contrasteren met het rustige decor van de dalen en de alpenweides, waar u de lekkerste kazen kunt proeven.

 

 

Mijn Favorieten

Zoek een verblijf

Op een kaart